Категорије
Analiza moći

Kontrola, samokontrola ili samo kontrola?

Kontrola

Ako si ovde jer te zanima kako se pravilno piše ova reč, odgovor je spojeno, samokontrola.

Ako si pak tu za nešto više, nastavi sa čitanjem.

Kontrola definicija:
“Kontrola je izraz koji u najopćenitijem smislu može biti ili sinonim za provjeravanje ili za prevlast nad nekim pojedincem, osobom ili entitetom” (Hrvatska Vikipedija jbg).

Dakle, onaj ko ima kontrolu ima moć.
Najvažniji oblik kontrole, koji je preduslov za sve druge oblike kontrole jeste samokontrola.
Kada kontrolišeš sebe, tada si dovoljno pribran, svestan i moćan da možeš da kontrolišeš i druge.
Ali kako poboljšati svoju samokontrolu, pitaš se. Pa, jednostavno – kontrolisanjem sebe.
Jedna od pojava koja me je pokrenula da napišem ovaj članak jeste jedna paradoksalna pojava u savremenom svetu.
Naime, mnoge mlade devojke, koje nemaju kontrolu nad svojom seksualnom energijom, veštački nameću sebi blokade. Tačnije, one brane sebi da uđu u seksualni odnos sa potencijalnim partnerom, a toliko banalno koketiraju sa istim usled nemogućnosti da se kontrolišu. Primer.
Tvoja stara poznanica Dragana je došla kod tvog brata u posetu. Izgleda sasvim prosečno, ne bi je nikad poželeo da već 5 meseci nisi imao seks.
Obukla je farmerke pocepane na glatkim kolenima, ug čizme koje te toliko pale i dekoltiranu bluzu iz koje te njene bradavice vrebaju.
Vodite sasvim normalan prijateljski razgovor. U sledećem trenutku ne znajući ni ti kako, tvoji prsti klize kroz njenu svilenkasto-platinastu kosu. Prija joj. Osećaš to i znaš da i ona oseća.
Kada te upita šta to radiš, utišaš je stavivši joj prst na sočne usne. Kažeš joj da ne brine dok sa treperavim uzbuđenjem sklanjaš jednu bretelu sa njenog ramena. Lagano joj ljubiš vrat i maziš je po ušima, dok uzbuđenje u tebi raste a ona ispušta kratke uzdahe.
Taman kada si odlučio da napraviš potez, ona se kao probuđena iz hipnoze breca na tebe.
– Alo! Šta to radiš budalo?! Pa mi se znamo deset godina, šta te je to spopalo.
E, jebiga. Proradila je majčina reč u njoj i naredila joj da ni po koju cenu ne sme lako leći s momkom u krevet. Ona tu reč planira da posluša, iako i sama zna koliko je izazovno obučena, a došla je u moj prazan stan. Sledi mučan period gde ja i dalje pokušavam a ona se, nevino jagnje, i dalje opire. Na kraju, izgubivši motivaciju i seksualnu želju, i ja popuštam i čekam da samoinicijativno napusti moj stan.
Otišla je. I sad se pitam, šta se to kog đavola desilo? Zašto je morala sve da pokvari? Osetio sam povezanost, video sam da i njoj prija, a njena glupa keva u glavi
kontrola-samokontrola je morala baš sad da bude na dužnosti. Trebalo je da je prvo ućutkam sa par alkoholnih pića. Ostao sam sam. Ponovo.

Analiza

Meh. Ako već nisam jeb’o, mogu barem nešto da naučim iz ovoga. Prvo pitanje koje je za mene uvek ključno i skoro uvek se završi istim odgovorom: ko je kriv? Ok, sad kad znam da sam ja zajebao da vidimo gde sam pogrešio. Šalu na stranu, nije mi ni na kraj pameti da napijem ribu da bih spavao sa njom. Da li je trebalo da krenem sporije, da ne budem toliko bezrazložno samouveren? Ne, mislim da je ipak ona kriva.

Prvo, devojka koja je starija od mene i zna u kakvoj sam nejebici trenutno, mogla je da učini i sebi i meni uslugu i lepo raširi noge. Ona bi uživala, ja bih uživao i ostalo bi među nama. Ali, ne. Ona je odlučila da ostane frigidna kučka kakva i jeste i naravno da će zbog toga žaliti kada bude ležala na samrtnoj postelji i ne bude više ni za šta. Ja sigurno ne žalim što sam pokušao.
Drugo, prijalo joj je. Prijalo, sve do trenutka dok mama iz njene plava glave nije videla šta radimo i pritisnula crveno dugme na njenom neokorteksu na kom piše ‘OSUDA’. I tako je ona sebi presudila i osudila se na tužni život devojke, koja nije iskusila magiju mog dodira.
Treće, prilično pouzdano znam da dosad nije imala nijednog pravog jebača, a iz aviona se vidi da joj na čelu piše ‘patim od nejebice; pomozi’. Imala je priliku da dobije prilično jebeno dobar tretman, koji obično pružim devojkama sa kojima spavam. Zeznula si se draga i sama to znaš. Sad nastavi da sanjaš o svom Don Žuanu koji se nikada neće pojaviti.

Zaključak

Nakon što sam obradio, posložio i filtrirao informacije, mogu sa sigurnošću i iznenađujućom kurćevitošću da kažem: Devojke, pustite kontrolu. Pustite strahove, ograničenja i unutrašnje konflikte. Nisam bitan čak ni ja i činjenica da nisam jeb’o. Bitno je da shvatite da nećete biti mlade zauvek i da još jedan kurac više među vašim nogama predstavlja apsolutno nebitan događaj u poretku univerzuma.

Jebite se bre, žene.

Gotovo.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments