Категорије
Saveti za bolji život

Seksualne preferencije jedne kamenjarke

Devojka iz kamenog doba bira između tri mužjaka. Svaki ima određenu veštinu koja joj može koristiti. Koga bira?

 

Ženski testovi (Shittests)

Ona je mlada, dlakava pripadnica lepšeg pola iz kamenog doba. Dragica. Navršava 15 godina i krajnje joj je vreme da nađe partnera. Stojanko, Dragašin ili Stepko? Stojanko je svakako najkrupniji i daće dobre gene njihovom detetu, misli se. Ali Dragašin je najbrži trkač. A sad kad razmislim, Stepko je juče ubio onog jezivog sabljozubog tigra, volela bih da i moj sin bude takav, razmišlja zbunjena Dragica.
Znam, javlja se njen primordijalni patrljak od mozga i dodaje: Ne moram da biram na slepo. Postaviću im par testova. Ko se najbolje pokaže, nosiću njegovo dete.

Stojanko

Dragica mu prilazi i lupa mu šamar. Stojankovo zbunjeno, hrapavo lice bulji u nju. Njegova dva preostala zuba se pomaljaju, dok se usne razvlače u ubilačku grimasu. Pretrnula od straha, Dragica nemo gleda dok se njegova razjarena telesina baca ka njoj. Teška ruka, tvrda poput kamena sa kojim svakodnevno barata, zabija se u njenu slepoočnicu poput projektila i ostavlja je da se koprca na kamenom podu, par koraka od smrti. Dragica leži nepomično i pita se koji joj je to trebalo.

Nakon podužeg oporavka, Dragica zna da Stojanko nije pravi tip za nju. Njeno dete ne bi bilo sigurno pored takve mrcine.

Dragašin

Uverena da će ovaj put proći bolje, ali i rešena da ne izaziva sreću, Dragica prilazi. Zna da je Dragašin šmeka već duže vreme i odlučuje da proveri čvrstinu njegove volje.

Klu-klu-kla, dobacuje Dragica – ‘Zdravo Dragašine’.
Dragašin odgovara – ‘Kli-kli-kluk’, pitajući je da li hoće sa njim u šetnju.
Dragica zna šta to znači. Guta knedlu. Ako sad pođe sa njim, sve je svršeno – a nije ga testirala! Odjednom joj na pamet pada ideja koja može da upali.
Kliikli-klu-klukla! Dragica mu je upravo saopštila da je ona obećana Stojanku i da će morati da se bori za nju.
Kli-kli-kliii…Dragašin je obesio surlu i pokazao koliki je mlakonja.

Srećna je i tužna. Srećna jer nije popila batine, a ipak je uspela da odvoji žito od kukolja. Tužna jer bi Dragašinove brze noge dobro došle njenoj ćerkici, kada je pojuri kakva besna živuljka. Ipak, ponosna je na svoju žensku prefriganost.

Stepko

Rešena da se ne obeshrabri ponestajanjem kandidata, Dragica žustro korača ka Stepkovoj pećini, nadajući se da u njemu nađe oca svog nerođenog sina.

Stepka zatiče savijenog nad tigrom kog je baš jutros ubio kopljem. Primećuje neki čudan izraz na njegovom licu, ali pre nego što je mogla da ga analizira Stepko se okrenuo ka njoj.

Kvi-kva-kvu-kvi, pozdravlja je rečima ‘Dobrodošla plodna boginjo’.
Polaskana ovakvim tretmanom, Dragica je zatreptala svojim oštećenim trepavicama, tako da je njena šminka od ugljenog praha došla do izražaja.
Alki-kvi-kvo-kuku, odgovara mu tradicionalnim pozdravom ‘Plodna sam samo uz pravo seme, čoveče’.
Uzbuđen i ponesen ovom neočekivanom prisnošću, Stepko joj prilazi i uzima je za snažne, ali ženstvene dlanove.
U tom trenutku se Dragica priseća zašto je došla – test.
Potpuno neočekivano, Dragica vrišti na sav glas: ‘Aiiiiiii mihabiiiiii!!!’, dozivajući druge mužjake u pomoć. Nedugo zatim u pećinu uleću dve zajapurene telesine, crvenih lica i beonjača, bez strpljenja za objašnjenje.
Dragica objašnjava kako je Stepko pokušao da je siluje. Dva grmalja su sad još crvenija. Prilaze mu i obaraju ga na zemlju. Stepko ne govori ništa u svoju odbranu, previše je zbunjen da bi se branio. Dok Dragašin odlazi po klin, Dragica napušta pećinu, razočarana što se Stepko nije poneo kao pravi muškarac i postavio je na njeno mesto.

Pri izlasku iz pećine, primećuje novog mužjaka koji je došao na razmenu iz susednog plemena kako bije njenu polusestru Evginiju, koja se čini kao da uživa u tome. Obuzima je vrućica i osećaj miline se rasipa po celom jedrom i zrelom telu.
Možda je on taj.

 

Primeri iz života

 1. Imam dečka.
  Omg. Bukvalno najprovidnija laž (čak i ako je istina, nema apsolutno nikakve veze sa tvojim kidanjem njenih gaćica).
  Da da odgovori:

  • “Koji dečko, onaj izmišljeni?”. I onda joj se cerekaš u lice.
  • Ako si baš bolesnik, možeš da kažeš: “Nemaš sreće luče, moraću  da kresnem tvoju drugaricu umesto tebe. Možeš slobodno da gledaš”. Uvek budi spreman na šamar u ovakvoj situaciji – to je znak da joj je stalo.
 2. Kupi mi piće.Prevod: “Jesi li pička?”.
  Da da odgovor:
  “Ne, ti meni kupi piće”. Pokaži joj da si vredniji od nje. Samo muškarci niže vrednosti kupuju pića nepoznatim ribama.
 3. Da li imaš devojku?

Prevod: “Jesi li beta?”(jebeš li).
Da da odgovor je uvek – DA (povećava ti predkvalifikacije). Žene vole da kradu muškarce od drugih žena. One u suštini vole svaku “vruću robu”.
Mogući da da odgovori:

 • “Rekla mi je da nikome ne pričam”.
 • “Nismo ozvaničili na Fejsbuku”.
 • “Ne mazimo se posle seksa, znači ne?”.

OGRADJIVANJE:
Drugi deo teksta tj. primeri su preuziti sa ovog sajta. Ne odgovaram ukoliko vas ovi saveti navedu na pogrešan put, ostavi vas devojka ili vam se dogodi bilo šta neprijatno.
Naravno, uvek prihvatam kriglu piva ako vam saveti pomognu da nešto povalite.

 

Gotovo.

Ostavi odgovor

avatar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  Subscribe  
Notify of