Категорије
Ono kad ne znam šta pametno da radim - Kritika društva

Vesti, televizija i masovna hipnoza

Pa čekajte, a nije Vas sramota što to gledate? Pa zar bi usrana Farma postojala da nema ko da je gleda? Eee moji porobljeni duhovi. Lakše Vam je da se zavalite u fotelju i da u istoj provedete svoje slobodno vreme, nego da uradite nešto korisno, prvo za sebe, a onda, zašto da ne, i za druge.
Kako ne skupite nekad snage da odete u šetnju prirodom, da pročitate neku knjigu, da odvedete dete u taj zabavni park koji je još samo danas u gradu i u kom nikad nije bilo? Kako se ne setite da ženi, devojci kupite cvet, ili je odvedete negde, bilo gde. Odvedite je brate na Kalemegdan, odvedite je na kej, zar je to toliko teško? Znam da posao i starost izvuku iz čoveka i poslednji atom snage, ali učinite nešto povodom toga.
Da zaključim: Energija je beskonačna. Uvek ima energije tamo gde postoji želja za promenom. Učinite nešto za sebe, tako ćete najbolje pomoći da se promeni ova tužna slika na kojoj se i Vi nalazite. Možda ne vidite sebe na toj slici, to je zato što još niste razvili film. A kad ga razvijete i vidite sebe, već ćete biti toliko stari da će biti kasno za promenu. Živite život ljudi, jebemu mater, nemojte da živite tuđe živote! Ubacite u petu brzinu i ostavite govna u retrovizoru! Do sledećeg pisanja, razmišljajte, volite, osećajte!

Vaš Solsti.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

1 Comment
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] a ko spada u većinu, koja ne sme ni da pisne. Retko kad dozvoljavam sebi da se upuštam u borbu sa vetrenjačama, ali ovo je nešto što me iz dana u dan tera da se zapitam, šta će biti ako dozvolimo da se ovo […]